VORES SORTIMENT

Det er vigtigt for os at butikken har noget for en hver smag og hvor sortimentet er alsidigt og ikke noget der findes alle andre steder. Vi håber på at vores kunder vil synes godt om at komme i vores butik og dele vores passion for lækre søde sager.

SUKKERSTANGENS BLAND-SELV-SLIK

Der er 72 forskellige slags slik – primært fordi at vores slikreol rummer 72 rum –
det er slikmutter, der har bestilt og hun lover, at der er noget for en hver smag.

Slik skal være frisk og må ikke være hårdt.

Derfor har vi hyret en barsk indgangskontrol, bestående af to 10 årige drenge,
som kritisk vurdere smagen og friskheden når varerne kommer hjem.

VORES SPECIAL-SORTIMENT

Sukkerstangen Haupt lakrids

HAUPT LAKRIDS

Haupt Lakrids fremstiller lækre lakridskugler af sød og salt lakrids overtrukket med et lækkert chokolade overtræk.

Haupt lakrids som har eksisteret siden 2012 stræber efter intet ringere end at skabe verdens bedste lakrids og skille sig ud af mængden. Haupt skiller sig også ud i form af deres meget flotte emballage.

Læs mere om Haupt og deres historie her. 

Sukkerstangen BagsvaerdLakrids

BAGSVÆRD LAKRIDS

Det er Morten Kornbech og Søren Beier som står bag dette fantastiske produkt. Produkterne er håndlavede lakrids med karamel der er produceret af min. 5% rålakrids. Produkterne leveres i 160 gr. plader. Den bløde lakridskaramel skæres ud i mundrette bider og smager fantastisk. Sukkerstangen er stolte af at være forhandler af disse fantastiske produkter

 

Læs mere om Bagsværd Lakrids her. 

Sukkerstangen SpecialMoment

SPECIAL MOMENT

Special moment, er smuk kagepynt, der IKKE er lavet af sukker, men derimod af chokolade. Det smager så meget bedre end de hårde sukkerkugler man som oftes udsætter sine tænder for. Kom ned og se vores udvalg af flot kagepynt.

 Læs mere om Special Moment her. 

Sukkerstangen CopenhagenChocolate

COPENHAGEN CHOCOLATE

Copenhagen chocolate, er lækre fruity bites med chokolade omkring og derefter en sukkerskal. De smager super godt og er så flotte.

Læs mere om Copenhagen Chocolate her. 

Sukkerstangen Nuts n more

NUTS´N MORE

Vi er rigtig vilde med Nuts´n More – deres firma er ligesom vores startet af en kærlighed til søde sager.

Det værste ved at forhandle Nuts’ n More er at der er så meget at vælge imellem. Vi har derfor virkelig måtte ligge bånd på os selv, og i første omgang bestilt deres lækre chokoladeovertrukne lakridskugler bestående af hhv.; hvid chokolade med hindbær, hvid chokolade med salmiak og blåbær, hvid chokolade med salmiak og citron samt mælkechokolade med salmiak og lakridspulver.

Velkommen til Nuts´n More´s univers

Læs mere om Nuts’ n’ More her: 

Sukkerstangen HattesenLakridskonfekt

HATTESEN KONFEKTFABRIKKEN

”MAN HAR VEL LOV TIL AT VÆRE LIDT FIRKANTET”

Lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik er håndlavet efter gamle traditioner på den lille danske ø Ærø i det sydfynske øhav. Vi bruger kun de fineste råvarer, pulver af frysetørrede bær og frugter, samt naturlige olier og aromaer.

Vores kongstanke er mindre sukker mere smag!

Læs mere om Hattesen Konfektfabrik her:

Sukkerstangen WillyandWhiz

WALLY AND WHIZ

En vingummi til hele verden! Det startede med en idé om at lave verdens bedste vingummi. At tage smagsoplevelsen op på et højere gastronomisk niveau, hvor flere sanser sættes i gang, og gøre det med de bedste mulige råvarer. Denne ide blev startskuddet til Wally and Whiz

Læs mere om Wally and Whiz her:

Sukkerstangen kolsvartab

KOLSVART

Rigtige spændende lakrids og vingummi fra Sverige. Mange af produkterne er glutenfrie og veganske. Foretaget startede for 10 år siden og bunder i en passion om rene og naturlige smage. Kolsvarts ambition er at gøre det enkle bedst, hvilket altid er sværere sagt end gjort. Derfor fokuseres der på at finde en perfekt balance mellem smag, renhed og konsistens. Kolsvart elsker at overraske deres kunder med nye smage – derfor har de også en lakrids som er koldrøget i 2 døgn.

Læs mere om Kolsvart her:

Sukkerstangen baru

BARÜ

BARÚ laver autentiske, søde delikatesser lavet på gode ingredienser og respekt for de klassiske, belgiske håndværktraditioner for chokolade. Alle deres produkter er håndlavede og baseret på enkle opskrifter uden kunstige smags- og konserveringsmidler og uden lange ingredienslister, som ingen alligevel forstår. Kun rene råvarer af bedste kvalitet pakket smukt ind i gennemtænkt emballage med vintage-udtryk.

Læs mere om Barü her:

Sukkerstangen BurtChips

BURT CHIPS

Burts en PRISVINDENDE FØRSTEKLASSES SNACK. De dejligt tyk skårne Britiske kartoffelchips er hånd kogt i Devon, med den rigtige smag, et ordenligt crunch, og lavet af rigtige mennesker. Kartoflerne er lokalt udvalgt fra de bedste Red Tractor kartofler, de er skåret og kogt i små portioner og krydret ned de bedste krydderier.

Burts chips er bare fantastiske og hvis du ikke tror på os, så har du ikke smagt dem.

Læs mere om Burt Chips her:

Sukkerstangen JoeandSephs

JOE & SEPH’S

Håndlavede gourmet popcorn fra England med en masse spændende smagvarianter. Disse popcorn er så lækre, at vi bliver nød til at låse dem inde om aftenen – ikke fordi vi er bange for indbrud men fordi vi ellers spiser dem selv. Joe & Seph’s popcorn er produceret ved hjælp af 100% naturlige ingredienser samt en unik “smags-sekventerings”process. Popcornene fås I et væld af forskellige spændende smage som f.eks. m. honeyristede sesamfrø, karamel, vanilie og hvid chokolade samt karamel og belgisk chokolade

Læs mere om Joe & Seph’s her:

Sukekrstangen MalmoChokolade

MALMÖ CHOKOLADEFABRIK

Ved et tilfælde smagte vi chokoladen fra Malmø chokolade fabrik. Lige fra første bid var vi totalt solgt – smagen af chokolade var så intens og lækker at man bliver i helt godt humør.

Vi skyndte os at bestille tre varianter af deres Malmø bars ; Appelsin og ingefær, dobbeltlakrids og lakrids og havsalt. De har været låst inde lige siden, da der gerne skulle være nogen tilbage til kunderne.

Læs mere om Malmö Chokolade her:

Sukkerstangen mr-filberts

MR. FILBERTS NØDDER

Fabrikken ligger i Sommerset i det sydvestlige england, og har de sidste 9 år vundet over 30 præmier for deres udsøgte kvalitet. Nødderne er sunde og perfekte til det lille mellemmåltid, snacks til øl og vin, topping til madlavningen mm. Nødderne er lækre som de er, men også perfekte til sampakning med matchende produkter.

Læs mere om Mr. Filberts her:

L’ATISAN BELGISK CHOKOLADE

Håndlavde Belgiske Chkolader. Disse belgiske velsmagende chokolader er håndlavet af Rik Ryckeboer. Som er chocolatier og indehaver af L’ Artisan – belgisk chokolade – håndlavet på Fyn. Chokoladerne er resultatet af de bedste råvarer og en nænsom behandling.

Chokoladerne findes i mange forskellige gaveæsker til en hver smag. 

Læs mere om L’atisan her:

Sukekrstangen DetSodeLiv_Karameller

DET SØDE LIV – KARAMELLER OG SIRUP

Det Søde Liv passer perfekt ind i Sukkerstangens sortiment – det er lokalt produceret i det idylliske Sydfyn, det er produceret af gode råvarer og så er det noget unikt som ikke findes på hylderne i supermarkedet.

Til at starte med forhandler vi fire forskellige slags sirup; solbær, lakrids, æble og blomme. Derudover har vi forskellige varianter af de rigtige gode karameller.

Læs mere om Det Søde Liv her:

Sukkerstangen Adelhardt

ADELHARDT – ØKOLOGISK SODAVAND

Økologisk sodavand fra Ribe – produceret siden 1949. Brødrene Adelhardt anvender konsekvent de bedste råvarer og derfor produceres alle sodavand med en forrygende smag og af en meget høj kvalitet. Der findes hele 10 smagsvarianter af denne dejlige sodavand, alle med tråde til naturen.

Læs mere om Adelhardt her:

Sukkerstangen Jolly-Fox_cocktailslikkepind_GinHass_600

JOLLY-FOX COCKTAILSLIKKEPINDE

Jolly-Fox er håndlavede slikkepinde, hvor smagen er baseret på cocktails. Ambition er at koge slikkepinde, der overrasker både i smag, karakter og udseende og som tiltaler voksne.  Slikkepindene er meget populære med indlagt logo eller illustrationer, noget der er meget populært til events og hos erhvervskunder – derfor kontakt os, hvis I ønsker jeres personlige slikkepind til jeres næste store fest.

Læs mere om Jolly-Fox her: